Πρόεδρος Αναστασιάδης: «Δεν θα ωραιοποιήσω και δεν θα αποκρύψω τίποτα για τις διαπραγματεύσεις»

Πρόεδρος Αναστασιάδης: «Δεν θα ωραιοποιήσω και δεν θα αποκρύψω τίποτα για τις διαπραγματεύσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε ανάρτησή του στο Facebook, ανέφερε ότι στην ομιλία του το απόγευμα της Πέμπτης (11/02) στη Βουλή και το λαό δεν θα ωραιοποιήσει ή αποκρύψει τα όσα καταγράφονται στις διαπραγματεύσεις αλλά θα παραθέσει τα γεγονότα ως έχουν και ζήτησε όπως η ενημέρωση μην γίνει η αφορμή για δημόσια διαπραγμάτευση.

Στην ανάρτησή του, ο Πρόεδρος είπε συγκεκριμένα: «Eνημερώνω απόψε την Βουλή και το λαό … η σημερινή ενημέρωση να μην γίνει η αφορμή για δημόσια μεταξύ μας διαπραγμάτευση. Δεν θα ωραιοποιήσω, δεν θα δαιμονοποιήσω, δεν θα αποκρύψω τα όσα καταγράφονται στις διαπραγματεύσεις. Θα παραθέσω τα γεγονότα ως έχουν και θα αναπτύξω προβληματισμούς για τις προοπτικές, τις δυνατότητες και τις συνέπειες».

Η ενημέρωση αναμένεται να ξεκινήσει στις 6:30 μμ της Πέμπτης (11/02) και θα διαρκέσει περίπου δύο ώρες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Συνεχίζεται η ανταλλαγή επιθέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Συνεχίζεται η ανταλλαγή επιθέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν

Ανεβαίνει επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή μετά την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν και τις πυρηνικές του εγκαταστάσεις, προκαλώντας τον θάνατο δεκάδων ανθρώπων ανάμεσά τους και παιδιών. Το Ιράν απάντησε με μπαράζ επιθέσεων στο Ισραήλ με βαλλιστικούς πυραύλους και drones. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE