Έπαιξε ξύλο στο δρόμο ηθοποιός της κυπριακής tv! Στο νοσοκομείο με διάσειση!

Έπαιξε ξύλο στο δρόμο ηθοποιός της κυπριακής tv! Στο νοσοκομείο με διάσειση!

Όπως είπε η ταλαντούχα ηθοποιός «Έχω παίξει πολύ άσχημο ξύλο στο δρόμο! Με έστειλε στο νοσοκομείο με διάσειση ένας άνθρωπος που τσακωθήκαμε για τα αυτοκίνητα!».

Άσχημη κατάληξη είχε η σύγκρουση της Μαριάννας Τουμασάτου με διερχόμενο όχημα: αφού αντήλλαξε βαριές κουβέντες με τον άλλον οδηγό, πιάστηκαν στα χέρια, με αποτέλεσμα εκείνη να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με διάσειση!

«Έχω παίξει πολύ άσχημο ξύλο στο δρόμο! Με έστειλε στο νοσοκομείο με διάσειση ένας άνθρωπος που τσακωθήκαμε για τα αυτοκίνητα!», εξομολογήθηκε, σε εκπομπή, η Μαριάννα Τουμασάτου.

Άφωνοι έμειναν οι παρουσιαστές με την αποκάλυψη της ηθοποιού, η οποία συνέχισε: «με βρήκε μία κοπελίτσα που είδε το συμβάν. Ήταν σε έναν ερημικό δρόμο και εγώ ήμουν αιμόφυρτη στο αυτοκίνητο. Στην αρχή είχα τις αισθήσεις μου. Τις πρώτες που μάζεψα τις κατάλαβα, τις υπόλοιπες, όχι... Αυτός ερχόταν να με κλείσει από δεξιά, του είπα κι εγώ την… ευγένεια που μου ήρθε στο μυαλό, μου απάντησε την άλλη ευγένεια κι εγώ έκανα το κλασικό και κατέβηκα».

Η Μαριάννα έκανε μήνυση κατ’ αγνώστου, ενώ, όπως παραδέχθηκε, είναι λίγο οξύθυμη στο δρόμο. Μάλιστα, δεν έχει διστάσει να ανέβει σε νταλίκα με την οποία τράκαρε, για να δει τα στοιχεία του οδηγού τα οποία εκείνος δεν της έδινε

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE