Κυπριακό: Η πρώτη συνάντηση των ηγετών για τον Φεβρουάριο

Κυπριακό: Η πρώτη συνάντηση των ηγετών για τον Φεβρουάριο

Πραγματοποιείται στις 10 το πρωί του Σαββάτου. (13/2) η πρώτη συνάντηση του Φεβρουαρίου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, στο πλαίσιο των απευθείας συνομιλιών για το Κυπριακό.

Η ημερομηνία καθορίστηκε αρχές της εβδομάδας στη συνάντηση των δύο διαπραγματευτών, Ανδρέα Μαυρογιάννη και Οζντίλ Ναμί, οι οποίοι καθόρισαν την ατζέντα της συνάντησης των ηγετών την περασμένη Τετάρτη.

Όπως είναι ήδη γνωστό, οι δύο διαπραγματευτές θα συναντηθούν ξανά την Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠτΔ: Το σημερινό στάτους κβο στην Κύπρο πρέπει να λάβει τέλος

Τσαβούσογλου: Φυσικό αέριο Κύπρου μόνο μέσω Τουρκίας 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του τελευταίου που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE