Ζημιά 20.000 ευρώ απο φωτιά σε υποστατικά στην Πάφο

Ζημιά 20.000 ευρώ απο φωτιά σε υποστατικά στην Πάφο

Καταστράφηκαν ολοσχερώς δύο λυόμενα ξύλινα υποστατικά, που βρίσκονται σε περιοχή μεταξύ των κοινοτήτων Περιστερώνας και Φιλούσας της επαρχίας Πάφου, από πυρκαγιά που ξέσπασε σ’ αυτά από σόμπα πετρελαίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η πυρκαγιά στα υποστατικά που ο 36χρονος ιδιοκτήτης τους χρησιμοποιούσε για αποθηκευτικούς σκοπούς, προκλήθηκε όταν έπεσε πετρέλαιο στο πάτωμα, στην προσπάθεια του ιδιοκτήτη να ανάψει σόμπα πετρελαίου, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει άμεσα φωτιά, η οποία επεκτάθηκε αστραπιαία. 

Στην σκηνή έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα του πυροσβεστικού σταθμού Πόλεως Χρυσοχούς και ο αξιωματικός υπηρεσίας του κεντρικού πυροσβεστικού σταθμού Πάφου. Τα δύο υποστατικά που ήταν σε σχήμα Γ καταστράφηκαν ολοσχερώς. 

Η ζημιά που προκλήθηκε υπολογίζεται στα 20.000 ευρώ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: Το «ΟΧΙ» που πάγωσε ξανά το κυπριακό- Το ναυάγιο της τριμερούς, το blame game Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν και η δύσκολη επόμενη μέρα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: Το «ΟΧΙ» που πάγωσε ξανά το κυπριακό- Το ναυάγιο της τριμερούς, το blame game Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν και η δύσκολη επόμενη μέρα

Η Νέα Υόρκη, δεν έφερε την πολυπόθητη επανεκκίνηση του Κυπριακού. Έφερε, όμως, κάτι εξίσου σημαντικό: μια καθαρότερη εικόνα, για το πόσο δύσκολος, είναι ο δρόμος που βρίσκεται μπροστά.

BEST OF TOTHEMAONLINE