ΛΑΡΝΑΚΑ: Τρίτο θανατηφόρο τροχαίο σε δυο μέρες! Ξεψύχησε στην άσφαλτο 18χρονος

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τρίτο θανατηφόρο τροχαίο σε δυο μέρες!  Ξεψύχησε στην άσφαλτο 18χρονος

Δυστυχώς είναι πολύ άσχημα τα μαντάτα που μας έρχονται από τη Λάρνακα, αφού το πολύ σοβαρό τροχαίο που συνέβη γύρω στις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου (13/2) έκοψε το νήμα της ζωής ακόμα ενός νεαρού, ηλικίας μόλις 18χρονών.

Διαβάστε επίσης: Στα «μαύρα» η Λάρνακα! Ακριβώς στο ίδιο σημείο τα δυο θανατηφόρα με θύματα ηλικιωμένο και 18χρονο​

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κάτω από συνθήκες που διερευνώνται απο την Τροχαία Λάρνακας η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 18χρονος συγκρούστηκε βίαια με αυτοκίνητο και είχε ως αποτέλεσμα να βρεί ακαριαίο τον θάνατο ένα νέο παλληκάρι.

Η Λάρνακα μέσα σε δυο μέρες, θρηνεί σε τρία θανατηφόρο δυστυχήματα, τρείς ανθρώπους, ντύνοντας την πόλη στα μαύρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛAΡΝΑΚΑ: Ο Αντρέας Παύλου το νέο θύμα της ασφάλτου (ΦΩΤΟ)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σοβαρό τροχαίο στη Λάρνακα! Μοτοσικλέτα συγκρούστηκε βίαια με αυτοκίνητο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE