Το πιο διάσημο gay ζευγάρι της Κύπρου γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο (ΦΩΤΟ)

Το πιο διάσημο gay ζευγάρι της Κύπρου γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο (ΦΩΤΟ)

Είναι τρελά ερωτευμένοι και τόλμησαν να το βροντοφωνάξουν. Αυτή είναι η αγάπη άλλωστε και δεν χωράει καμία καταπίεση.

Ο Μάριος Φρίξου, ο γνωστός Κύπριος συγγραφέας και πολύ αγαπητός στο αναγνωστικό κοινό ανήρτησε μία υπέροχη φωτογραφία για την ημέρα των ερωτευμένων στην προσωπική του σελίδα στο facebook, μαζί με τον σύντροφο του Φάνο Ελευθεριάδη.

Ο Μάριος έγραψε «ο τελευταίος Βαλεντίνος που τον γιορτάζουμε απαντρευτοι... Να ζήσουμε!! Σε 19 νύχτες, η μεγάλη μας μέρα!»

Στις 4 Μαρτίου οι δυο τους θα επισημοποιήσουν την σχέση τους υπογράφοντας το σύμφωνο συμβίωσης.  Της υπογραφής θα ακολουθήσει τρελό γλέντι, όπως έχουν ανακοινώσει εδώ και καιρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτογραφίες από τον πρώτο gay γάμο στην Κύπρο! Κουμπάροι βουλευτές – Απουσίαζαν οι γονείς του ζεύγους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE