Αρχίζουν σιγά σιγά οι εκποιήσεις-Δεν αφορούν πρώτη κατοικία

Αρχίζουν σιγά σιγά οι εκποιήσεις-Δεν αφορούν πρώτη κατοικία

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Φιλελεύθερος σε δημοσίευμα της Κυριακής (14/2) αν όλα εξελιχθούν ομαλά οι εκποιήσεις θα αρχίσουν τον Ιούνιο.

Ο Συνεργατισμός αναμένεται να βγάλει 70 υποθέσεις στο «σφυρί» , τα συγκεκριμένα δάνεια έχουν τερματιστεί το 2011 και αφορούν ακίνητα εκτός της πρώτης κατοικίας αξίας €15 εκατ.

Η Τράπεζα Κύπρου από το 2015 έχει στείλει επιστολές οποίες αφορούν εμπορικά ακίνητα και γη, αξίας €85 εκατ. 

Η Ελληνική τράπεζα δεν έχει δώσεί στοιχεία στην δημοσιότητα για τις εκποιήσεις. 

Τέλος να αναφέρουμε ότι ότι κάθε πολίτης της Κυπριακής Δημοκρατίας μπορεί να συμμετέχει στη διαδικασία της δημοπρασίας , και η διαδικασία αρχίζει στο 80% της εκτιμημένης αξίας κάθε ακινήτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE