Θεμιστοκλέους για τον Αρχηγό Αστυνομίας: «Να αποσύρει τα περιπολικά που επιτηρούν το σπίτι μου και…»

Θεμιστοκλέους για τον Αρχηγό Αστυνομίας: «Να αποσύρει τα περιπολικά που επιτηρούν το σπίτι μου και…»

Tα καρφιά του προς τον Αρχηγό Αστυνομίας αλλά και την τροχαία Λεμεσού ρίχνει ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Λεμεσού Αντρέας Θεμιστοκλέους.

Ο γνωστός πολιτικός με μια αινιγματική ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει ότι περιπολικά της τροχαιας επιτηρούν το σπίτι του και… «φροντίζουν για την ασφάλεια του»

Κάνει παράλληλα παράκληση προς τον Αρχηγό Αστυνομίας να τα αποσύρει από το σπίτι του και να στείλει εκεί που σκοτώνεται ο κόσμος.

Πάντως αστυνομικές πηγές αναφέρουν στην ιστοσελίδα μας ότι δεν υπάρχουν οποιαδήποτε μέτρα φύλαξης στο σπίτι του Λεμεσιανού Βουλευτή, στα δυτικά προάστεια της πόλης και τα όσα αναφέρει τους αφήνουν και αυτούς με την…απορία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE