Κολυμπούσε στη θάλασσα της Λεμεσού και τον δάγκωσε σκύλος!

Κολυμπούσε στη θάλασσα της Λεμεσού και τον δάγκωσε σκύλος!

Ένα πρωτάκουστο περιστατικό συνέβη στη Λεμεσό, το πρωί της Κυριακής, (14/2). 33χρονος ενώ κολυμπούσε στη θάλασσα τον δάγκωσε σκύλος!

Σύμφωνα την Αστυνομία, γύρω στις 11:10 το πρωί της Κυριακής, (14/2) 33χρονος Ελληνοκύπριος, ενώ κολυμπούσε στη θάλασσα σε απόσταση 20 μέτρων από τη στεριά, απέναντι από το δημόσιο κήπο Λεμεσού, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες δέχθηκε επίθεση από σκύλο ράτσας,  rottweiler, χρώματος μαύρου. Ο 33χρονος  δεν τραυματίστηκε παρά μόνο φέρει γδαρσίματα στο δεξιό χέρι.

Η Αστυνομία Λεμεσού μετά την καταγγελία του διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό του ιδιοκτήτη του σκύλου για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη. 

Xρ. Τσαγγάρη  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναγνωρίζεται η δουλειά της Κυπριακής Προεδρίας για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Αναγνωρίζεται η δουλειά της Κυπριακής Προεδρίας για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Στη συζήτηση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου την Παρασκευή για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο καταγράφηκε «σαφής αναγνώριση» της δουλειάς που επιτέλεσε η Κυπριακή Προεδρία σε έναν από τους πιο δύσκολους και πολιτικά απαιτητικούς φακέλους της Ένωσης, σύμφωνα με πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE