Τεχνική Επιτροπή για τις ανάγκες των εταιρειών

Τεχνική Επιτροπή για τις ανάγκες των εταιρειών

Τη σύσταση Τεχνικής Επιτροπής που θα καταγράψει τις ανάγκες των εταιρειών Total, ENI και Noble συμφώνησαν ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Μάριος Δημητριάδης, ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης και αντιπρόσωποι των τριών εταιρειών, όπως ανακοίνωσε ο κ. Δημητριάδης.

Στη συνάντηση που έγινε το απόγευμα στο Υπουργείο Μεταφορών συζητήθηκε η μεταφορά των υποστηρικτικών εγκαταστάσεων των εταιρειών από το Λιμάνι της Λάρνακας στη Λεμεσό.

Στις δηλώσεις τους οι δύο Υπουργοί υπογράμμισαν την ανάγκη να εξευρεθεί μια μόνιμη λύση για να αποφεύγονται τέτοιου είδους ταλαιπωρίες.

Σύμφωνα με τον κ. Λακκοτρύπη, η διευθέτηση του θέματος με τους χερσαίους χώρους επείγει για την Total γιατί έχει προγραμματισμένη γεώτρηση εντός του 2016.

ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

Έντονες επικρίσεις κατά της κυβέρνησης και του υπουργού οικονομικών, για τον τρόπο που χειρίζονται το θέμα της ηλεκτρικής διασύνδεσης, διατύπωσε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE