Τεχνική Επιτροπή για τις ανάγκες των εταιρειών

Τεχνική Επιτροπή για τις ανάγκες των εταιρειών

Τη σύσταση Τεχνικής Επιτροπής που θα καταγράψει τις ανάγκες των εταιρειών Total, ENI και Noble συμφώνησαν ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Μάριος Δημητριάδης, ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης και αντιπρόσωποι των τριών εταιρειών, όπως ανακοίνωσε ο κ. Δημητριάδης.

Στη συνάντηση που έγινε το απόγευμα στο Υπουργείο Μεταφορών συζητήθηκε η μεταφορά των υποστηρικτικών εγκαταστάσεων των εταιρειών από το Λιμάνι της Λάρνακας στη Λεμεσό.

Στις δηλώσεις τους οι δύο Υπουργοί υπογράμμισαν την ανάγκη να εξευρεθεί μια μόνιμη λύση για να αποφεύγονται τέτοιου είδους ταλαιπωρίες.

Σύμφωνα με τον κ. Λακκοτρύπη, η διευθέτηση του θέματος με τους χερσαίους χώρους επείγει για την Total γιατί έχει προγραμματισμένη γεώτρηση εντός του 2016.

ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE