ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο Νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου 16χρονος μαθητής – Καβγάς σε γνωστό στέκι της πόλης

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο Νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου 16χρονος  μαθητής – Καβγάς σε γνωστό στέκι της πόλης

Στο Νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου για τα μάτια μιας κοπέλας κατέληξε μαθητής Λυκείου από τη Λάρνακα.

Ο λόγος για 16χρονο, ο οποίος μετά από παρεξήγηση με συνομήλικους του, ενεπλάκη σε επεισόδιο που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στο κεφάλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΑΡΝΑΚΑ-Ξυλοδαρμός μαθητή: «Κτυπήθηκε με σιδερογροθιά στο κεφάλι, γιατί μια κοπέλα είπε ότι είναι ωραίος»

Μάλιστα, εντός της ημέρας (15/02) μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για να αποκατασταθεί το «μικρό κάταγμα» που υπέστη στην κρανιακή χώρα.

Όλα άρχισαν την περασμένη Παρασκευή (12/02) σε νυκτερινό μαγαζί σε πάροδο των Φοινικούδων. Οι ιδιοκτήτες του νυκτερινού κέντρου διασκέδασης είχαν παραχωρήσει τον χώρο σε μαθητές Λυκείου, με στόχο τη διοργάνωση πάρτι.

Λίγο πριν από τις 24:00 τα μεσάνυχτα, ο παθών και ένας φίλος του διαπληκτίστηκαν με δυο άλλα άτομα (όλοι της ίδιας ηλικίας), με αφορμή ένα φλερτ που έγινε με συνομήλική τους. Οι δυο τελευταίοι… ενισχύθηκαν  από πέντε φίλους τους που μόλις πληροφορήθηκαν το περιστατικό, έσπευσαν στο χώρο για να τους βοηθήσουν.

Ακολούθησε συμπλοκή που διήρκησε για λίγη ώρα, με τον 16χρονο να τραυματίζεται πιο σοβαρά και να καταλήγει στο τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γ.Ν. Λάρνακας. Ωστόσο, όπως σημειώσαμε, μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί μικρό κάταγμα και μεταφέρθηκε εντός της ημέρας (15/02) στο Γ.Ν. Λευκωσίας με στόχο την αντιμετώπιση του τραυματισμού του. 

Λόγω της τροπής της υπόθεσης (βλ. τραύμα στο κεφάλι), την όλη υπόθεση κλήθηκε να  χειριστεί το ΤΑΕ Λάρνακας, που ήδη την έχει εξιχνιάσει, καθώς κλήθηκαν για κατάθεση όλοι οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου, παραδεχόμενοι την ανάμιξή τους.

Το ευτύχημα είναι πως η κατάσταση του 16χρονου είναι εκτός κινδύνου.

Φάνης Μακρίδης

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top