Προεδρικό: Κάλεσε τους Υπουργούς ο Αναστασιάδης και ζήτησε αναφορά για το μέχρι στιγμής έργο τους

Προεδρικό: Κάλεσε τους Υπουργούς ο Αναστασιάδης και ζήτησε αναφορά για το μέχρι στιγμής έργο τους

Το Υπουργικό Συμβούλιο προέβη βράδυ της Δευτέρας σε ανασκόπηση της πορείας υλοποίησης του κυβερνητικού έργου. Οι Υπουργοί σύμφωνα με γραπτή δήλωση του αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου, παρουσίασαν το έργο που επιτέλεσαν τα Υπουργεία τους κατά την τελευταία τριετία.

Κατά τη συνεδρία, ο κάθε ένας από τους Υπουργούς παρουσίασε, επίσης, και τους στόχους του Υπουργείου της αρμοδιότητας του, στη βάση προτεραιότητας υλοποίησης τους.

Ακολούθησε συζήτηση και έγινε ενδελεχής ανταλλαγή απόψεων για τον προγραμματισμό αναφορικά με τις ενέργειες, δράσεις και πολιτικές που θα πρέπει να υλοποιηθούν την αμέσως επόμενη διετία, ενόψει και της εξόδου της Κύπρου από το μνημόνιο και το πρόγραμμα στήριξης, η οποία θα γίνει τις επόμενες βδομάδες, καταλήγει η δήλωση του Βίκτωρα Παπαδόπουλου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE