Απίστευτη ατάκα από Ομονοιάτη στον Πογιατζή! «Με καθήλωσε…» εξομολογείται

Απίστευτη ατάκα από Ομονοιάτη στον Πογιατζή! «Με καθήλωσε…» εξομολογείται

«Γκολ και Θέαμα» ονομάζεται η αθλητική εκπομπή που παρουσιάζει ο Αντρέας Πογιατζής στο ΡΙΚ1 κάθε Δευτέρα βράδυ και αυτό ακριβώς προσφέρει. Για το…θέαμα όμως βάζει και ο ίδιος το χεράκι του με τις ατάκες που «πετάει»

Κάτι τέτοιο έγινε και απόψε (15/2) αφού μοιράστηκε με τους καλεσμένους του αλλά και με το τηλεοπτικό κοινό, μια συνάντηση του με γνωστό του Ομονοιάτη, νωρίτερα σήμερα όταν πήγε για ψώνια.

Όπως ανέφερε ο Αντρέας Πογιατζής, οι φίλοι του «τριφυλλιού» δεν είναι ευχαριστημένοι με το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα τους και αυτό αποτυπώνεται σε μια απίστευτη ατάκα που του «πέταξε» ο γνωστός του!

Για να μην λέμε πολλά δείτε το βίντεο!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κινητικότητα χωρίς αυταπάτες και το στοίχημα της πενταμερούς του Φεβρουαρίου

Κυπριακό: Κινητικότητα χωρίς αυταπάτες και το στοίχημα της πενταμερούς του Φεβρουαρίου

Η επανεμφάνιση κινητικότητας στο Κυπριακό, έπειτα από επτά χρόνια παρατεταμένης στασιμότητας, δεν συνοδεύεται από θριαμβολογίες ούτε από υψηλές προσδοκίες. Οι δηλώσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτυπώνουν μια προσεκτικά σχεδιασμένη προσπάθεια επαναφοράς της διαδικασίας, με σαφή επίγνωση των ορίων και των κινδύνων που τη συνοδεύουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE