Ληστεία με σπαθί στη Λάρνακα – Χειροπέδες σε 37χρονο Ελληνοκύπριο

Ληστεία με σπαθί στη Λάρνακα – Χειροπέδες σε 37χρονο Ελληνοκύπριο

Θύμα ληστείας έπεσε 35χρονος τα ξημερώματα της Τρίτης, (16/2) στη Λάρνακα. Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν 37χρονο Ελληνοκύπριο.

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο άνδρας από τη Ρουμανία, 35 ετών κατήγγειλε ότι ενώ γύρω στις 2 και 15 τα ξημερώματα, (16/2), περπατούσε στην περιοχή της Εκκλησίας των Αγίων Αναργύρων στη Λάρνακα, άγνωστος του άνδρας, τον προσέγγισε και υπό την απειλή μεγάλου μαχαιριού και ξύλου  κατάφερε και του απέσπασε το χρηματικό ποσό που είχε μαζί του αξίας 40 ευρώ.

Ο 35χρονος κάλεσε την Αστυνομία, η ανταπόκριση της οποίας ήταν άμεση. Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, του ΟΠΕ και του Ουλαμού Άμεσης Δράσης, μετά από έρευνα που διενήργησαν στην περιοχή, εντόπισαν  Ελληνοκύπριο στην κατοχή του οποίου υπήρχε ένα σπαθί, ξύλο από φτυάρι και το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ. Ο 37χρονος συνελήφθηκε. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE