Έχασε τον ύπνο του 46χρονος στο Φρέναρος – Του έκαψαν το μαγαζί

Έχασε τον ύπνο του 46χρονος στο Φρέναρος – Του έκαψαν το μαγαζί

Στόχος εμπρηστών έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας, (15/2) καφεστιατόριο στο χωριό Φρέναρος της Επαρχία Αμμοχώστου.

Στάχτες και αποκαΐδια έγινε καφεστιατόριο, ιδιοκτήσίας 46χρονου κάτοικου του χωριού, στο Φρέναρος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η Πυροσβεστική Υπηρεσία έλαβε μήνυμα γύρω στις 5 τα ξημερώματα της Δευτέρας, (15/2) για πυρκαγιά, που ξέσπασε στο εν λόγω μαγαζί που λειτουργεί εδώ και χρόνια στην περιοχή.

Μετά από έρευνα που ακολούθησαν της κατάσβεσης διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά, τέθηκε κακόβουλο, αφού σε τρία διαφορετικά σημεία εντοπίστηκε εύφλεκτη ύλη.

Το συνολικό κόστος της ζημιάς του καφεστιατορίου ανέρχεται στις 150 χιλιάδες ευρώ.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.