Έχασε τον ύπνο του 46χρονος στο Φρέναρος – Του έκαψαν το μαγαζί

Έχασε τον ύπνο του 46χρονος στο Φρέναρος – Του έκαψαν το μαγαζί

Στόχος εμπρηστών έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας, (15/2) καφεστιατόριο στο χωριό Φρέναρος της Επαρχία Αμμοχώστου.

Στάχτες και αποκαΐδια έγινε καφεστιατόριο, ιδιοκτήσίας 46χρονου κάτοικου του χωριού, στο Φρέναρος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η Πυροσβεστική Υπηρεσία έλαβε μήνυμα γύρω στις 5 τα ξημερώματα της Δευτέρας, (15/2) για πυρκαγιά, που ξέσπασε στο εν λόγω μαγαζί που λειτουργεί εδώ και χρόνια στην περιοχή.

Μετά από έρευνα που ακολούθησαν της κατάσβεσης διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά, τέθηκε κακόβουλο, αφού σε τρία διαφορετικά σημεία εντοπίστηκε εύφλεκτη ύλη.

Το συνολικό κόστος της ζημιάς του καφεστιατορίου ανέρχεται στις 150 χιλιάδες ευρώ.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι αναπάντητες της Αννίτας, οι τριγμοί στο ΔΗΚΟ και το «όχι» στην υπουργοποίηση

Ανασχηματισμός: Οι αναπάντητες της Αννίτας, οι τριγμοί στο ΔΗΚΟ και το «όχι» στην υπουργοποίηση

Μάδημα της μαργαρίτας κατήντησε η συζήτηση περί ανασχηματισμού, τα επόμενα 24ωρα αναμένονται οι τελικές αποφάσεις. Η παρατεταμένη εκκρεμότητα, αν και δίνει την ευκαιρία στον Νίκο Χριστοδουλίδη να ζυγίσει αντιδράσεις, προκαλεί δυσφορία τόσο στα κόμματα όσο και στα πρόσωπα που εμπλέκονται, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήδεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE