Τσιρίζουν και τρέχουν έντρομοι οι οπαδοί - Συγκλονιστικό βίντεο από τον σεισμό στην Ελλάδα

Τσιρίζουν και τρέχουν έντρομοι οι οπαδοί - Συγκλονιστικό βίντεο από τον σεισμό στην Ελλάδα

Έντρομοι οπαδοί σε αγώνα μπάσκετ τρέχουν για να βγουν από το γήπεδο τη στιγμή του σεισμού των 5,2 ρίχτερ

Ανησυχία προκάλεσε σε όλη τη δυτική Πελοπόννησο ο ισχυρός σεισμός των 5,2 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 20:55 το βράδυ της Δευτέρας (15/2).

 Μετά το βίντεο που «πάγωσαν» οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κατά την διάρκεια συνεδρίασης, ακόμα ένα κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Σε αυτό, κατά τη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ μεταξύ ΑΟ Ολυμπιονίκης - Αίαντας ΑΣΑΑ για την Α1 ΕΣΚΑΗ στο Κλειστό της Αρχαίας Ολυμπίας, βλέπουμε τους οπαδούς να παρακολουθούν τον αγώνα και ξαφνικά να σηκώνονται έντρομοι για να φύγουν τη στιγμή που χτυπά ο Εγκέλαδος.

Ευτυχώς που κάποιοι πιο ψύχραιμοι προσπάθησαν να ηρεμήσουν τον ανήσυχο κόσμο και έτσι δεν υπήρξε κάποιο ατύχημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

Στη μεγάλη σημασία που αποδίδει η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ στις σχέσεις ανάμεσα σε ΕΕ και χωρών του Κόλπου, αλλά και στις διμερείς σχέσεις Κύπρου-Μπαχρέιν αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Μανάμα, την πρώτη διμερή επίσκεψη του στο εξωτερικό από την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE