Τρίτο γύρο αδειοδότησης έρευνας για υδρογονάνθρακες ανακοίνωσε η κυβέρνηση

Τρίτο γύρο αδειοδότησης έρευνας για υδρογονάνθρακες ανακοίνωσε η κυβέρνηση

Σε τρίτο γύρο αδειοδότησης έρευνας για υδρογονάνθρακες εντός της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (AOZ) προχωρά η Κυβέρνηση.

Τη Τρίτη, (16/2) ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε πως το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε να προχωρήσει σε τρίτο γύρο αδειοδότησης έρευνας υδρογονανθράκων εντός της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ταυτόχρονα, πρόσθεσε, το Υπουργικό Συμβούλιο εξουσιοδότησε τον Υπουργό Ενέργειας να καταθέσει τις απαραίτητες προτάσεις στο Υπουργικό Συμβούλιο προς υλοποίηση της απόφασης το ταχύτερο δυνατό.

"Ζητώ την κατανόησή σας στο γεγονός ότι δεν μπορούν να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες ως ότου ολοκληρωθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες," κατέληξε ο κ. Χριστοδουλίδης.

ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE