Live εικόνα: Ο Κρατικός Προϋπολογισμός στην Ολομέλεια της Βουλής – Μέρα 2η
Συνεχίζεται η συζήτησης του Κρατικού Προϋπολογισμού για το 2026 στην Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Του Ανδρέα Χαραλάμπους
Συγκεκριμένα ισχυρίζεται ότι το όλο παραλήρημα περί δαρβινισμού είναι παράλογο και καθόλου στοιχειοθετημένο και αναπαράγεται από άχρηστους θεολόγους και αγνώμονες εκπαιδευτικούς.
Κύριος στόχος του δαρβινισμού μάλιστα, κατά τη γνώμη του ιδίου, είναι η επίθεση προς τον Μουσουλμανισμό και τις ισλαμικές διδαχές.
Για να συνεχίσει, σημειώνοντας ότι οι γορίλες στην Αφρική είναι αποδεδειγμένα μεταμορφωμένοι Εβραίοι, αφού το γράφει το Κοράνι.
Είναι λοιπόν η μόνη επιστημονικά στοιχειοθετημένη και αποδεδειγμένη εξήγηση. Ο Δαρβίνος κατάφερε να ξεγελάσει όλο τον κόσμο προσπαθώντας να προστατεύσει τους Εβραίους, αφού είναι ένας απ' αυτούς.
Το άρθρο του δημοσιεύτηκε την 31η Ιανουαρίου στην κυβερνητική εφημερίδα Vahdet.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




