Τραγωδία στην Επ. Λάρνακας: 50χρονος τηλεφώνησε ότι δεν νιώθει καλά και εντοπίστηκε νεκρός

Τραγωδία στην Επ. Λάρνακας: 50χρονος τηλεφώνησε ότι δεν νιώθει καλά και εντοπίστηκε νεκρός

Τελευταία βόλτα με τον 13χρονο γιο του αποδείχτηκε η σημερινή για 50χρονο από την Επ. Λάρνακας, αφού «έσβησε» λίγο μετά που ειδοποίησε ότι δεν νιώθει καλά.

 Διαβάστε επίσης: ΚΟΦΙΝΟΥ: Εντοπίστηκε νεκρός άντρας σε αγροτική περιοχή

Ο άτυχος άντρας από το Λιοπέτρι, σε εξόρμηση του στη φύση σήμερα Τρίτη (16/2) μαζί με τον ανήλικο γιο του για συλλογή μανιταριών, άφησε την τελευταία του πνοή αφού προηγουμένως είχε τηλεφωνήσει σε συγγενικό του πρόσωπο και του ανέφερε ότι δεν αισθάνεται καλά.

Το μήνυμα έφτασε στην Αστυνομία Κοφίνου στις 12:05 το μεσημέρι και αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του με τη βοήθεια και του ελικοπτέρου της Δύναμης.

Δυστυχώς, όμως στις 13:05 εντοπίστηκε αναίσθητος σε αγροτική περιοχή, κοντά στον ιερό ναό της Παναγίας Ασταθκιώτισσας, που ανήκει γεωγραφικά στην κοινότητα του Αγ. Θεοδώρου.

Το παρεκκλησι της Παναγίας Ασταθκιώτισσας

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου  διαπιστώθηκε απλά ο θάνατος του. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου 50χρονου θα διακριβωθούν αύριο Τετάρτη (17/2) μετά την νενομισμένη νεκροψία-νεκροτομή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE