Δυστυχώς: Ηθοποιός σκοτώθηκε σε πρόβα με σπαθί σαμουράι - Δυστύχημα ή εγκληματική ενέργεια;

Δυστυχώς: Ηθοποιός σκοτώθηκε σε πρόβα με σπαθί σαμουράι - Δυστύχημα ή εγκληματική ενέργεια;

Δυστύχημα ή εγκληματική ενέργεια; Αυτό εξετάζει η αστυνομία, αναφορικά με τον θάνατο ενός ιάπωνα ηθοποιού ο οποίος σκοτώθηκε όταν χτυπήθηκε στο στομάχι από ένα σπαθί σαμουράι κατά τη διάρκεια μιας πρόβας.

Ο Ντάιγκο Κασίνο, 33 ετών, συμμετείχε μαζί με πολλούς άλλους συναδέλφους του στην πρόβα αυτή, σε ένα στούντιο του Τόκιο, μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι NHK. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου υπέκυψε στα τραύματά του, λίγη ώρα αργότερα.

Σύμφωνα με τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης, κανείς από τους παρόντες δεν είδε τι ακριβώς συνέβη στον Ντάιγκο. Πολλοί ηθοποιοί είπαν ότι τον άκουσαν να βογκάει και όταν στράφηκαν προς το μέρος του τον είδαν να καταρρέει.

Στα τέλη Ιανουαρίου, στην Πίζα της Ιταλίας, ένας νεαρός ηθοποιός απαγχονίστηκε κατά λάθος επί σκηνής, μπροστά στα μάτια των θεατών. Για τον θάνατο του ηθοποιού, που ερμήνευε τον μονόλογο ενός καταθλιπτικού εφήβου, διεξάγεται έρευνα για ανθρωποκτονία εξ αμελείας σε βάρος δύο διευθυντών και δύο τεχνικών του θεάτρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου και του λαού της, για τον τερματισμό της τουρκικής στρατιωτικής κατοχής σε ευρωπαϊκό έδαφος, δήλωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην ομιλία του στη δεξίωση του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Λευκωσία με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.