Θρήνος στην Επ. Λευκωσίας: 56χρονος βρέθηκε αναίσθητος στην αυλή του σπιτιού! Ορφάνεψαν τα παιδιά του

Θρήνος στην Επ. Λευκωσίας: 56χρονος βρέθηκε αναίσθητος στην αυλή του σπιτιού! Ορφάνεψαν τα παιδιά του

Θρήνος στην κοινότητα του Αστρομερίτη από τον απροσδόκητο χαμό συγχωριανού τους. «Έσβησε» στο ασθενοφόρο για το Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας, 56χρονος πατέρας δυο παιδιών. Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον ίδιο και την οικογένεια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο 56χρονος ενώ ασχολείτο με ψεκασμό φυτών στην αυλή της οικίας του κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο έδαφος. Δυστυχώς η γυναίκα του απουσίασε από το σπίτι και δεν αντιλήφθηκε το τι συνέβη.

Όταν επέστρεψε η σύζυγός του (γύρω στις 18:30) και τον εντόπισε αναίσθητο κλήθηκε στη σκηνή Αστυνομία και ασθενοφόρο από το κέντρο υγείας Ευρύχου το οποίο μετέφερε τον άτυχο άντρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Δυστυχώς όμως κατά την μεταφορά του στη Λευκωσία ο άτυχος άντρας άφησε την τελευταία του πνοή.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διαπιστωθούν αύριο Τετάρτη (17/2) κατά την νενομισμένη νεκροψία από τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE