ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λευκωσία: 20χρονη εγκυμονούσα απειλούσε μαθητή και διέπραττε ληστείες – Γιατί γλύτωσε την φυλάκιση

Λευκωσία: 20χρονη εγκυμονούσα απειλούσε μαθητή και διέπραττε ληστείες – Γιατί γλύτωσε την φυλάκιση

Μια 20χρονη από την Λευκωσία η οποία περιμένει να φέρει στο κόσμο ένα παιδί δικάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Λευκωσίας, καθώς απειλούσε ανήλικο μαθητή καταφέρνοντας έτσι να του αποσπάσει το ποσό των 300 ευρώ, έναν Η/Υ και μια τηλεόραση.

Η κατηγορούμενη σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Πολίτης» φέρεται να έχει πλούσιο ποινικό παρελθόν που αφορούσαν κυρίως κλοπές και διαρρήξεις.

Τα αδικήματα κρίθηκαν ως σοβαρά στο δικαστήριο με αποτέλεσμα η επαρχιακή  δικαστής Λευκωσίας κ. Γεωργία Πετάση – Κορφιώτη να κρίνει ότι η επιβολή ποινής ήταν επιβεβλημένη.

Ευτύχημα όμως, για την 20χρονη, ήταν ότι κουβαλά μέσα της μια ζωή η οποία αν μη τι άλλο δεν φταίει για τα «αμαρτήματα» της μητέρας του.

Ως εκ τούτου, το δικαστήριο βλέποντας ανθρωποκεντρικά το ζήτημα αποφάσισε όπως επιβάλει 18μηνη ποινή φυλάκισης με αναστολή στην 20χρονη δίνοντας της μια δεύτερη ευκαιρία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top