ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πολλά τα θύματα! 26χρονος έταζε να τους φέρει αυτοκίνητα από το εξωτερικό αλλά…ήταν απατεώνας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πολλά τα θύματα! 26χρονος έταζε να τους φέρει αυτοκίνητα από το εξωτερικό αλλά…ήταν απατεώνας

Στη σύλληψη ενός 26χρονου προχώρησε η Αστυνομία Λεμεσού μετά από αριθμό καταγγελιών από πολίτες, που φέρεται να του έδωσαν ως προκαταβολή μεγάλο χρηματικό ποσό ως προκαταβολή για την αγορά πολυτελών οχημάτων, που ωστόσο δεν έφτασαν ποτέ από το εξωτερικό.

Διαβάστε επίσης: Σύλληψη νεαρού στο ψυχιατρείο Αθαλάσσας για απάτη με αυτοκίνητα

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εννέα πολίτες κατήγγειλαν την εξαπάτησή τους από τον νεαρό, ο οποίος φέρεται, μεταξύ Μαΐου 2015 και Ιανουαρίου 2016, να είχε υποσχεθεί πως θα τους έφερνε από τη Βρετανία πολυτελή αυτοκίνητα, παίρνοντας ως προκαταβολή το συνολικό ποσό των 143,600 ευρώ.
 
Εναντίον του 26χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και εντοπίστηκε και συνελήφθη στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες και αφού εξασφαλίστηκαν οι σχετικές βεβαιώσεις από τους θεράποντες ιατρούς.
 
Εναντίον του διερευνώνται αδικήματα απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.
 
Ανακρινόμενος, ο ύποπτος παραδέχθηκε εμπλοκή του στην υπόθεση και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης.
 
Η Αστυνομία δεν αποκλείει όπως ο αριθμός των πολιτών που εξαπατήθηκαν να είναι μεγαλύτερος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top