ΛΕΜΕΣΟΣ: Βόμβα σε οικία πρώην ποδοσφαιριστή - Στο σπίτι και τα ανήλικα παιδιά του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Βόμβα σε οικία πρώην ποδοσφαιριστή - Στο σπίτι και τα ανήλικα παιδιά του

Στόχος βομβιστών έγινε πρώην ποδοσφαιριστής στη Λεμεσό. Στο σπίτι βρίσκονταν οικογενειακώς.

Ρεπορτάζ: Xριστιάνα Τσαγγάρη/ Φωτογραφίες: Iωάννα Μάντζιηπα 

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στην περιοχή της Γερμασόγειας 30 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, Τετάρτη (17/2) προς ξημερώματα Πέμπτης, (18/2).

Ο θόρυβος ήταν τόσο δυνατός, που προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση στην ευρύτερη περιοχή. Η Αστυνομία δέχθηκε πέραν των τριάντα τηλεφωνημάτων από πολίτες, που ρωτούσαν να μάθουν τι συνέβη.

Το μυστήριο λύθηκε οκτώ ώρες μετά. Έγινε στόχος βομβιστών η οικία του πρώην ποδοσφαιριστή Κώστα Κωνσταντίνου (Κώτσιο), στην οδό Ιωάννη Κολοκοτρώνη.

Αν και ο 48χρονος, βρισκόταν στο σπίτι με τη σύζυγο του και τα τρία ανήλικα παιδιά τους και άκουσε την εκκωφαντική έκρηξη δεν αντιλήφθηκε αρχικά ότι ήταν έξω από την πόρτα τους.

 

Η εκρηκτική ύλη υψηλής ισχύος τοποθετήθηκε στο κάγκελο της αυλής, στην πρόσοψη του σπιτιού.(βλ.φωτο). Πάρα το μέγεθος της η ζημιά που προκλήθηκε είναι ασήμαντης χρηματικής αξίας.  

Ο 48χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος στο παρελθόν έπαιξε μπάλα με τα χρώματα της ΑΕΛ, της Ομόνοιας, του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα διαπίστωσε το πρωί ότι είχε συμβεί και προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία γύρω στις 8:00.

Mέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και πυροτεχνουργοί διεξήγαγαν έρευνα στην οικία και αναμένονται τα αποτελέσματα. O 48χρονος, όπως ανέφερε στους αστυνομικούς δεν υποψιάζεται κανένα, που να ήθελε να του κάνει κακό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο: Λύθηκε το μυστήριο με την εκκωφαντική έκρηξη στη Λεμεσό

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Ξεχύθηκαν τα τρακτέρ στη Λευκωσία - Με σειρήνες και συνοδεία Αστυνομίας κατευθύνονται στο Προεδρικό

VIDEO: Ξεχύθηκαν τα τρακτέρ στη Λευκωσία - Με σειρήνες και συνοδεία Αστυνομίας κατευθύνονται στο Προεδρικό

Στους δρόμους βρίσκονται ήδη οι αγρότες της Κύπρου οι οποίοι σήμερα, από τις 10:15 π.μ, κατευθύνονται με τρακτέρ και άλλα μέσα, προς το Προεδρικό Μέγαρο στην Λευκωσία για επίδοση ψηφίσματος ενώ θα καταλήξουν στο Σπίτι της Ευρώπης, όπου θα επιδοθεί επιστολή προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE