Δείτε πότε θα επιβληθεί η ποινή του 30χρονου που προκάλεσε ζημιές στο Γραφείο Κοινωνικών Υπηρεσιών Πολεμιδιών

Δείτε πότε θα επιβληθεί η ποινή του 30χρονου που προκάλεσε ζημιές στο Γραφείο Κοινωνικών Υπηρεσιών Πολεμιδιών

Υπό κράτηση μέχρι την ερχόμενη Τρίτη (23 Φεβρουαρίου), οπόταν θα του επιβληθεί ποινή από το δικαστήριο, τέθηκε την Πέμπτη (1 /2) ο 30χρονος που εισήλθε την Τετάρτη (17/2) στο κτίριο του Γραφείου Κοινωνικών Υπηρεσιών Πολεμιδιών και προκάλεσε ζημιές ενώ απείλησε πως θα έβαζε φωτιά.

 Ο 30χρονος, που έχει παραδεχθεί ενοχή, αντιμετωπίζει αδικήματα που αφορούν απειλή, πρόκληση κακόβουλης ζημιάς και ανησυχίας.
 
Το δικαστήριο θα ανακοινώσει την ποινή του σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, την ερχόμενη Τρίτη (23/2), ενώ διέταξε όπως, μέχρι τότε, παραμείνει στις Κεντρικές Φυλακές, στη βάση προηγούμενων καταδικών που τον βαραίνουν.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος λήπτης βοηθήματος εισήλθε χθες στο κτίριο του Γραφείου Κοινωνικών Υπηρεσιών Πολεμιδιών, ζητώντας να του καταβληθεί ως μονογονιός το επίδομα για το ανήλικο παιδί του και απειλώντας ότι θα βάλει φωτιά, περιέλουσε το χώρο με εύφλεκτη ύλη. Προκάλεσε επίσης ζημιές σε γραφειακό εξοπλισμό, στους τοίχους και σε κάμερες ασφαλείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE