Ανόρθωση: Θέλουν να φύγει κλαμένος ο Τιμουρ από το «Παπ»!

Ανόρθωση: Θέλουν να φύγει κλαμένος ο Τιμουρ από το «Παπ»!

Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε το μεσημέρι της Παρασκευής (19-02) η διοίκηση της Ανόρθωσης με κύριο θέμα την παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας, Ζόραν Μιλίνκοβιτς, καθώς και τις πρόσφατες εξελίξεις γύρω από οικοδόμημα.

Όλα τα λεφτά ωστόσο ήταν η τελευταία ερώτηση που έγινε στη δημοσιογραφική διάσκεψη της Ανόρθωσης το μεσημέρι της Παρασκευής (19-02) και ήταν προς τον πρόεδρο, Χρίστο Πουλλαϊδη, είχε να κάνει με το ζήτημα ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια θα είναι αντίπαλος την ερχόμενη Κυριακή στο ντέρμπι της 24ηςαγωνιστικής.

Διαβάστε εδώ τι απάντησε

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αθώοι Σήφης και Σπύρος για την δολοφονία Ανδρονίκου - Απαλλάσσονται των κατηγοριών

Αθώοι Σήφης και Σπύρος για την δολοφονία Ανδρονίκου - Απαλλάσσονται των κατηγοριών

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου παρουσιάστηκαν σήμερα Παρασκευή (11/07) ο 47χρονος Ιωσήφ Ιωσήφ («Σήφης») και ο 39χρονος Χαμούντ Χαλίλ («Σπύρος») για την υπόθεση της δολοφονίας του Δημήτρη Ανδρονίκου, τον Απρίλιο του 2024.