Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν τζιχαντιστές στη Λιβύη

Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν τζιχαντιστές στη Λιβύη

Αμερικανικά πολεμικά αεροσκάφη έπληξαν στρατόπεδο του Ισλαμικού Κράτους στη Λιβύη, σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης των New York Times που επικαλείται μη κατονομαζόμενο αξιωματούχο δυτικής χώρας, όπως μεταδίδει το Reuters.

Το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων μετέδωσε ότι περισσότεροι από 40 άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια επιδρομής πολεμικού αεροσκάφους που δεν αναγνωρίσθηκε κοντά στην Τρίπολη της Λιβύης, σε οίκημα στο οποίο είχαν συγκεντρωθεί άτομα που φέρονται ως μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος. Η πληροφορία προέρχεται από αξιωματούχο της λιβυκής πρωτεύουσας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Η πρόσφατη επίθεση με drone στις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, που όμως ανέδειξε με τον πιο σαφή τρόπο, πόσο άμεσα συνδέεται η ασφάλεια της Κύπρου με την συνολική ασφάλεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τόνισε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE