ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: «Δεν έχει προκύψει στοιχείο παραπλάνησης πληροφοριών από όργανο μας»

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: «Δεν έχει προκύψει στοιχείο παραπλάνησης πληροφοριών από όργανο μας»

Απάντηση στο θέμα της παρένθετης μητέρας από την Ρωσία και τις πληροφορίες που θέλουν αξιωματικό της Αστυνομίας να παρεμποδίζει το έργο των Αρχών, από την Αστυνομία Κύπρου.

Σύμφωνα με επίσημη τοποθέτηση της Αστυνομίας προς την ιστοσελίδα μας, «στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, διαβιβάστηκαν τόσο από μέλη της Αστυνομίας, όσο και από πολίτες, διάφορες πληροφορίες. Η Αστυνομία διερεύνησε όλες τις πληροφορίες, χωρίς ωστόσο μέχρις στιγμής να προκύψει οτιδήποτε».

Μάλιστα, όπως μας επισημάνθηκε, μέχρι τώρα δεν έχει προκύψει κανένα στοιχείο που να υποδεικνύει πως υπάρχουν παραπλανητικές πληροφορίες από πλευράς Αστυνομίας. 

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση αυτή σε συνεργασία και με άλλες υπηρεσίες τόσο εντός όσο και εκτός Κύπρου. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE