ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: «Δεν έχει προκύψει στοιχείο παραπλάνησης πληροφοριών από όργανο μας»

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: «Δεν έχει προκύψει στοιχείο παραπλάνησης πληροφοριών από όργανο μας»

Απάντηση στο θέμα της παρένθετης μητέρας από την Ρωσία και τις πληροφορίες που θέλουν αξιωματικό της Αστυνομίας να παρεμποδίζει το έργο των Αρχών, από την Αστυνομία Κύπρου.

Σύμφωνα με επίσημη τοποθέτηση της Αστυνομίας προς την ιστοσελίδα μας, «στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, διαβιβάστηκαν τόσο από μέλη της Αστυνομίας, όσο και από πολίτες, διάφορες πληροφορίες. Η Αστυνομία διερεύνησε όλες τις πληροφορίες, χωρίς ωστόσο μέχρις στιγμής να προκύψει οτιδήποτε».

Μάλιστα, όπως μας επισημάνθηκε, μέχρι τώρα δεν έχει προκύψει κανένα στοιχείο που να υποδεικνύει πως υπάρχουν παραπλανητικές πληροφορίες από πλευράς Αστυνομίας. 

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση αυτή σε συνεργασία και με άλλες υπηρεσίες τόσο εντός όσο και εκτός Κύπρου. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE