ΒΙΝΤΕΟ: Λυγίζουν και λιποθυμούν θαυμάστριες στο διάβα του αδικοχαμένου!

ΒΙΝΤΕΟ: Λυγίζουν και λιποθυμούν θαυμάστριες στο διάβα του αδικοχαμένου!

Θρήνος, οδύνη, δάκρυα και λιποθυμίες στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία, όπου συρρέουν από το πρωί φίλοι, συνεργάτες, αλλά και θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη, για το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τους τραγουδιστή.

Είναι μία ημέρα που οι συγγενείς και οι χιλιάδες θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη δεν περίμεναν ότι θα έρθει. Η μέρα της κηδείας του αδικοχαμένου τραγουδιστή, δύο μέρες μετά τον τραγικό θάνατό του στο τροχαίο που έγινε κοντά στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Η σορός του λαϊκού τραγουδιστή εκτίθεται από το πρωί σε λαϊκό προσκύνημα σε κλίμα οδύνης και συγκίνησης, με αρκετούς από τους παρευρισκόμενους να μην αντέχουν και να λιποθυμούν.

Τουλάχιστον δύο κοπέλες έχασαν τις αισθήσεις τους βγαίνοντας από τον Ιερό Ναό, καθώς λύγισαν όταν αντίκρισαν τον αγαπημένο τους τραγουδιστή νεκρό.

Στο σημείο κατέφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στις δύο κοπέλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δίνει μάχη για τη ζωή 18χρονος: Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία

Δίνει μάχη για τη ζωή 18χρονος: Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Λεμεσού, 18χρονος ο οποίος τραυματίστηκε σε οδική σύγκρουση, που συνέβη χθες βράδυ στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE