ΕΛΛΑΔΑ

«Αστέρι μου, αετέ μου, αγόρι μου…»: Σπαράζουν καρδιές οι φωνές της μάνας του Παντελή Παντελίδη

«Αστέρι μου, αετέ μου, αγόρι μου…»: Σπαράζουν καρδιές οι φωνές της μάνας του Παντελή Παντελίδη

Δεν υπάρχουν λόγια που μπορούν να περιγράψουν αυτό που έγινε με το που τελείωσε η εξόδιος ακολουθία μέσα στην εκκλησία, όπου υπήρχε η σορός του Παντελή Παντελίδη!

Η μητέρα του, πιάστηκε από το φέρετρο και άρχισε να ουρλιάζει φωνάζοντας για τον Παντελάκο της! «Αετέ μου, αγόρι μου… σήκω πάνω, αστέρι μου, φως μου…Γιατί φεύγεις;». Η γυναίκα σπάραζε και δεν μπορούσε κανένας να την συνεφέρει.

Ο πατέρας του Παντελή κατέρρευσε δίπλα της και δεν μπόρεσε ούτε καν να ακολουθήσει την σορό του γιου του! Η συγκλονιστική μάνα του Παντελή, αυτή η γυναίκα που πήρε τόσο πόνο αυτές τις δύο μέρες, υποβασταζόμενη ακολούθησε το φέρετρο του παιδιού της που το σήκωναν στα χέρια τους οι περήφανοι άντρες του ελληνικού πολεμικού Ναυτικού! Εκεί που ο Παντελής αφιέρωσε 10 χρόνια από την ζωή του!

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top