Ο PlanBe, Plan it Be it, μοιράζει θετικές σκέψεις! (φωτογραφίες)

Ο PlanBe, Plan it Be it, μοιράζει θετικές σκέψεις! (φωτογραφίες)

Παγκόσμια μέρα σκέψης η Κυριακή 21 Φεβρουαρίου και ο μη κυβερνητικός-μη κερδοσκοπικός οργανισμός PlanBe, Plan it Be it, διοργανώνει μια καινοτόμα και διασκεδαστική εκδήλωση!

To PlanBe σε συνεργασία με το Youthfully Yours διοργανώνει την δράση Happy Thoughts / Χαρούμενες Σκέψεις ένεκα της παγκόσμιας μέρας σκεψης.

Θα βρίσκονται στις οδούς Λήδρας και Ονασαγόρου, στη Λευκωσία,  καθώς και στο Mall of Cyprus την Κυριακή 22/02 από τις 11:00 μέχρι και τις 14:00.

Ψάξτε τους για να πάρετε από μια χαρούμενη σκέψη. Όλοι χρειαζόμαστε τουλάχιστον μία…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Σημαντική χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης την επίσκεψη στην Κύπρο του Αναπληρωτή ΓΓ του ΟΗΕ Ζαν-Πιερ Λακρουά, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη την Τρίτη, σημειώνοντας παράλληλα ότι η επίσκεψη δείχνει ότι παραμένει αμείωτη η προσήλωση των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE