ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε στενό κλοιό τα παράνομα υποστατικά τζόγου – «Φρουρούνται» από Αστυνομικούς όλο το 24ωρο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε στενό κλοιό τα παράνομα υποστατικά τζόγου – «Φρουρούνται» από Αστυνομικούς όλο το 24ωρο

Υπό στενή παρακολούθηση τα παράνομα υποστατικά τζόγου και κυβείας εδώ και μέρες στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της ιστοσελίδας, ToThemaOnline, εδώ και λίγες ημέρες η Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, έχει θέσει σχέδιο δράσης για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου και της κυβείας.

Μάλιστα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, 5 με 6 υποστατικά έχουν τεθεί υπό στενό κλοιό παρακολούθησης με σκοπό την πάταξη του παράνομου τζόγου.

Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση έδωσε ρητές οδηγίες στα μέλη της, να βρίσκονται νυχθημερόν έξω από τις εισόδους των συγκεκριμένων υποστατικών, ελέγχοντας και αποτρέποντας τον οποιοδήποτε να τζογάρει.

Να σημειωθεί πως από τα 35 παράνομα υποστατικά που υπήρχαν στη Λεμεσό, αυτή την στιγμή έχουν μείνει μόνο έξι.

Συντονισμένες έρευνες πραγματοποιούνται και στα διάφορα υποστατικά που διαθέτουν το τυχερό παιχνίδι τόμπολας.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

Σήμερα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία των προηγούμενων ετών, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά την παρουσίαση την Παρασκευή του προϋπολογισμού του Υπουργείου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως βρισκόμαστε υπό υπαρξιακή απειλή και από την Κυπριακή Δημοκρατία υπάρχει καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE