Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Η Δέσποινα αναφέρθηκε στην έναρξη της συναυλίας της στον φίλο και συνάδερφό της, Παντελή Παντελίδη, με τον οποίο είχε μια εξαιρετική συνεργασία και την περασμένη Παρασκευή, δηλαδή την επόμενη μέρα του θανάτου του, 18 Φεβρουαρίου, θα έκαναν πρεμιέρα στο Teatro.
Στην αρχή της συναυλίας της, εμφανίστηκε ντυμένη στα μαύρα και είπε «Όλοι ξέρετε για τον ξαφνικό θάνατο ενός μεγάλου Έλληνα τραγουδιστή, καλού ανθρώπου και φίλου. Τις τελευταίες μέρες πονάω πολύ λόγω της απώλειάς του, αλλά πραγματικά χαίρομαι που είμαι εδώ και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να μείνετε ικανοποιημένοι», είπε συγκινημένη.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις