LIKE ONLINE

Samsung Galaxy S7: Παρουσίαση εφ' όλης της ύλης - Απίστευτη προσφορά για προπαραγγελία! (video)

Samsung Galaxy S7: Παρουσίαση εφ' όλης της ύλης - Απίστευτη προσφορά για προπαραγγελία! (video)

Η Samsung παρουσίασε την επόμενη γενιά της ναυαρχίδας στη σειρά smartphone Galaxy, στο πλαίσιο του Mobile World Congress στη Βαρκελώνη, που είναι μάλλον η πιο εντυπωσιακή μέχρι σήμερα…

Η παρουσίαση ξεκίνησε, με τον υπεύθυνο της εταιρείας DJ Koh να τονίζει ότι αυτό είναι το καλύτερο Galaxy που φτιάχτηκε ποτέ.

Με ταχύτερο επεξεργαστή και 4 GB RAM, υποδοχή για κάρτες microSD, επανασχεδιασμένη βασική κάμερα με μεγαλύτερο διάφραγμα και μικρότερο αισθητήρα, για λιγότερο θόρυβο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Το Galaxy S7 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Μαρτίου, σε δυο εκδόσεις: τη βασική, με οθόνη 5,1 ιντσών, και την έκδοση Edge, με τις κυρτές πλευρές και διαγώνιο 5,5 ιντσών. Όσοι το προπαραγγείλουν θα λάβουν μαζί και το Gear VR.

Ο φακός της κάμερας στην πίσω πλευρά εξέχει πλέον ελάχιστα συγκριτικά με το S6.

Ένα σημαντικό, νέο χαρακτηριστικό είναι η αντοχή στην επαφή με το νερό, σύμφωνα με τις προδιαγραφές πιστοποίησης IP68.

Ακόμα, το Galaxy S7 διαθέτει υποδοχή για κάρτες microSD μέχρι 200 GB, κάτι που έλειπε από το S6. Θα διατεθεί επίσης σε δυο εκδόσεις βάσει χωρητικότητας, στα 32 και 64 GB.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά της βασικής κάμερας, η εταιρεία επιλέγει μεγαλύτερο διάφραγμα (f1.7 από f1.9) και βελτιωμένο φακό, που συλλαμβάνει 25% περισσότερο φως, αλλά είναι μικρότερος σε ονομαστική χωρητικότητα αισθητήρας, στα 12 από τα 16 Mpixels, για τον περιορισμό του θορύβου, ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Μεγαλύτερο διάφραγμα (f1.7) έχει και ο φακός της μπροστινής κάμερας, με αισθητήρα 5 Mpixels.

Επιπλέον, τα Galaxy S7 ενσωματώνουν 4 GB RAM, 30% ταχύτερο επεξεργαστή και 64% ταχύτερη GPU, και παράλληλα ενσωματώνουν σύστημα υγρόψυξης, για τον περιορισμό του φαινομένου υπερθέρμανσης της συσκευής.

Η οθόνη είναι η γνωστή quad HD Super AMOLED (2560x1440p), με την υποστήριξη λειτουργίας «Always On» για τη συνεχή προβολή βασικών πληροφοριών, χωρίς να επηρεάζεται ουσιαστικά η αυτονομία.

Το S7 έχει μπαταρία 3.000 mAh και το S7 edge 3.600 mAh. Και τα δυο υποστηρίζουν ταχεία φόρτιση – και ασύρματα.

Τα νέα Galaxy S είναι LTE Cat 9, φτάνοντας σε ταχύτητες σύνδεσης τα 450 (download) και 50 Mbps (upload).

Εκτός από τα δυο κινητά, η Samsung παρουσίασε και μια μικρή ασύρματη κάμερα με δυνατότητα λήψης σφαιρικών φωτογραφιών και βίντεο, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι συλλαμβάνει ό,τι συμβαίνει γύρω της, προς κάθε κατεύθυνση. Η Gear 360 έχει δυο φακούς, με αισθητήρα 15 Mpixels, οι οποίοι μπορούν να λειτουργήσουν και μεμονωμένα.

Επικοινωνεί με το smartphone μέσω Wi-Fi Direct σύνδεσης για τη μετάδοση της εικόνας και Bluetooth για τον χειρισμό. Η βάση της είναι ένα μικρό τρίποδο, το οποίο αφαιρείται και μπορεί να βιδωθεί σε οποιοδήποτε άλλο σύστημα στήριξης. Δέχεται κάρτες μνήμης microSD μέχρι 128 GB.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως παρών στην παρουσίαση ήταν και ο Mark Zuckerberg, με τον ιδρυτή του Facebook να τονίζει πως η Samsung προσφέρει την καλύτερη εμπειρία mobile VR στην αγορά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top