Γιατί δεν μίλησαν οι Ράδιο Αρβύλα για το θάνατο του Παντελίδη; Το μήνυμα του Κανάκη! (VIDEO)

Γιατί δεν μίλησαν οι Ράδιο Αρβύλα για το θάνατο του Παντελίδη; Το μήνυμα του Κανάκη! (VIDEO)

Παρά το μηνύματα που έλαβαν οι Ράδιο Αρβύλα για τον Παντελή Παντελίδη, οι ίδιοι δεν θέλησαν να πουν κάτι...

 

Υπό τους ήχους του γλυκού-μελαγχολικού τραγουδιού «Horses at Night» των Still Courses, ο παρουσιαστής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μερικές φορές, άνθρωποι είμαστε κι εμείς, επηρεαζόμαστε από πολλά πράγματα. Μπορεί να γίνεται όλο αυτό που βλέπετε κάθε Δευτέρα στο Ράδιο Αρβύλα, αλλά δεν ξέρετε μέσα στη διαδικασία της δημιουργίας αυτού του πράγματος, πόσες φορές μπορεί να ραγίζει η καρδιά μας από χίλια δυο πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας». 

Συνέχισε λέγοντας «Και να ξέρετε ένα πράγμα, ότι μερικές φορές η σιωπή μας, γιατί μερικοί ρωτάτε, το μοναδικό κίνητρο για τη σιωπή μας είναι ο σεβασμός και κανένα άλλο κίνητρο, είναι μόνο αυτό, ο σεβασμός». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε καθώς έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 16χρονος Άρης Παπαχαραλάμπους, που είχε παρασυρθεί από μεθυσμένο οδηγό ενώ οδηγούσε το σκούτερ του, στις 7 Αυγούστου στην Αγλατζιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE