ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Η στιγμή που οι διαρρήκτες μπουκάρουν στο κατάστημα οπτικών ειδών στη Λεμεσό - (VIDEO)

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Η στιγμή που οι διαρρήκτες μπουκάρουν στο κατάστημα οπτικών ειδών στη Λεμεσό - (VIDEO)

Το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του καταστήματος οπτικών κατέγραψε τις κινήσεις των δραστών, στην επιχείρηση κλοπής των πανάκριβων γυαλιών οράσεως.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού κατέχουν το οπτικογραφημένο υλικό, το όποιο και το αξιολογούν. 

Σύμφωνα με το βίντεο που εξασφάλισε η ιστοσελίδα μας, ToThemaOnline,  οι διαρρήκτες ήταν τέσσερα άτομα τα οποία πέτυχαν την είσοδο τους εντός του χώρου, θρυμματίζοντας τη βιτρίνα του γνωστού καταστήματος οπτικών που βρίσκεται επί της λεωφόρου Μακαρίου.

Οι δράστες φαίνεται να είχαν προτίμηση στις γυναικείες πασίγνωστες μάρκες γυαλιών ενώ η αξία των κλοπιμαίων δεν έχει εξακριβωθεί.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE