Ενοχλήθηκε ο Κάρογιαν με τον κουμπάρο του - Χαμόγελα από Νικόλα

Ενοχλήθηκε ο Κάρογιαν με τον κουμπάρο του - Χαμόγελα από Νικόλα

Ο Χρίστος Τσίγκης κουμπάρος του Μάριου Κάρογιαν, είπε το πολυπόθητο «ναι», στον Νικόλα Παπαδόπουλο και θα κατέλθει τελικά ως υποψήφιος του ΔΗΚΟ στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Πολίτης»,  η απόφαση του Χρίστου Τσίγκη, προκάλεσε την οργή του στρατοπέδου Κάρογιαν.

Όπως ορθά σημειώνεται ο κ. Τσίγκης, είναι ο δεύτερος κουμπάρος και στενός άνθρωπος του Μάριου Κάρογιαν, που θα κατέλθει ως υποψήφιος πλάι στον Νικόλα Παπαδόπουλο, αφού πρώτος αποδέχτηκε την πρόταση ο Άγγελος Βότσης.

Με άλλα λόγια το σήριαλ Νικόλα Παπαδόπουλου και Μάριου Κάρογιαν φαίνεται πως δεν λέει να τελειώσει.

Πάντως από το στρατόπεδο Κάρογιαν, διαμηνύουν πως ο τέως πρόεδρος του ΔΗΚΟ, δεν ενδιαφέρεται για την επάνοδο του στην αρχηγεία του κόμματος ενώ παράλληλα, κύκλοι του Νικόλα Παπαδόπουλου, δηλώνουν ότι η ηγεσία δεν πρόκειται να προβεί σε διαγραφή του.

Την ίδια ώρα οι ίδιες πηγές προβλέπουν ότι η αποχώρηση του Μάριου Κάρογιαν απο το κόμμα θα γίνει εθελούσια, εν καιρώ.

 

     

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Η πρόσφατη επίθεση με drone στις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, που όμως ανέδειξε με τον πιο σαφή τρόπο, πόσο άμεσα συνδέεται η ασφάλεια της Κύπρου με την συνολική ασφάλεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τόνισε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE