ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΣΟΚ: Προσπάθησαν να απαγάγουν μαθητή στη Ξυλοφάγου

ΣΟΚ: Προσπάθησαν να απαγάγουν μαθητή στη Ξυλοφάγου

Τρεις μήνες μετά από την καταγγελία 10χρονου στα Λύμπια, ότι άγνωστος επιχείρησε να τον απαγάγει, ενώ επέστρεφε από το σχολείο του, γίνεται νέα καταγγελία για υπόθεση απαγωγής παιδιού στο χωριό Ξυλοφάγου.

Ο 11χρονος ενώ πήγε το πρωί στο σχολείο του, το οποίο είναι μερικά μέτρα από το σπίτι του, διπλοκάμπινο όχημα με τρία πρόσωπα, σταμάτησαν δίπλα του και μιλώντας ελληνικά, του είπαν να πάει μαζί τους.

Ο μαθητές, της έκτης δημοτικού τρομαγμένος, έτρεξε και πήγε κατευθείαν στο σχολείο του, όπου ανέφερε ότι συνέβη στους δασκάλους του, οι οποίοι ενημέρωσαν αμέσως τους γονείς του.

Η οικογένεια προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία. Πρόκειται για φιλήσυχους ανθρώπους, που δεν υποψιάζονται κάποιον που να ήθελε να τους προκαλέσει κακό. 
Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline, πριν από μερικές ημέρες το σχολείο έγινε στόχος διαρρηκτών. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός: Aλλοδαπός προσπαθεί να αρπάξει παιδιά - Καταγγελία μαθητή στα Λύμπια

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top