ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: «Ντου» της Αστυνομίας σε εταιρεία στη Λεμεσό για φοροδιαφυγή

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: «Ντου» της Αστυνομίας σε εταιρεία στη Λεμεσό για φοροδιαφυγή

Τη συνδρομή της Αστυνομίας Κύπρου ζήτησαν οι γερμανικές αρχές για διερευνώμενη υπόθεση φοροδιαφυγής εταιρείας γερμανικών συμφερόντων, που δραστηριοποιείται στην Κύπρο.

Μέλη της ΑΔΛ ενώπιον Γερμανών ανακριτών, που έφθασαν στην Κύπρο διενήργησαν, βάσει δικαστικού εντάλματος έρευνας από τις 9:00 εως 13:00, τη Τρίτη, (23/2), έρευνα σε γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας στη Λεμεσό, γερμανικών συμφερόντων στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης φοροδιαφυγής, που εξετάζεται στη Γερμανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδα μας, ToThemaOnline, η εταιρεία, η οποία είναι εγγεγραμμένη στην Κύπρο, από το 2002 μέχρι το 2008 απέφευγε την καταβολή φόρου στο γερμανικό κράτος. Το ύψος των χρημάτων ανέρχεται στα 300 εκατομμύρια δολάρια Αμερικής.

Οι γερμανικές αρχές παρέλαβαν από το λογιστικό γραφείο της εταιρείας στην Κύπρο,  22 κιβώτια έγγραφα, τα οποία κατόπιν νόμιμων διαδικασιών θα μεταφέρουν για τους σκοπούς της έρευνας στη Γερμανία. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί για τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της 3ης Διεθνούς Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς (UNOC3).

BEST OF TOTHEMAONLINE