Ο Πογιατζής πήρε το όπλο του! Φοβερή ατάκα για την Ανόρθωση

Ο Πογιατζής πήρε το όπλο του! Φοβερή ατάκα για την Ανόρθωση

Πήρε το όπλο του και αυτή τη βδομάδα ο αγαπημένος μας και επίσημα πλέον Αντρέας Πογιατζής και έβαλε στο στόχαστρο (μετά την Ομόνοια την περασμένη βδομάδα) την Ανόρθωση.

Η ήττα από το ΑΠΟΕΛ «πλήγωσε» την ομάδας της Αμμοχώστου και την αφήνει ουσιαστικά εκτός της κούρσας για τον τίτλο, τουλάχιστον με τα σημερινά δεδομένα.

Όπως είναι φυσικό, μετά από μια ήττα, ψάχνουμε να βρούμε τους «ενόχους» και όπως όλοι οι φίλοι της Ανόρθωσης γνωρίζουν, αυτός ακούει στο όνομα Mαρκους Χόλγκερσον.

Δείτε στο βίντεο πως ο Αντρέας Πογιατζής σχολίασε τόσο την ήττα, όσο και την απόδοση του 30χρονου Σουηδού αμυντικού στο Κυριακάτικο παιχνίδι (21/2) αφήνοντας και αιχμές για λανθασμένους χειρισμούς του κ. Μιλίνκοβιτς, ρίχνοντας και μια ατάκα «φωτια».! « H Aνόρθωση κάθε βδομάδα πρέπει να κερδίζει δυο ομάδες….»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE