ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Απειλές του 23χρονου προς τη 17χρονη - «Αν παεις στην Αστυνομία, εν να σας κρούσω»

ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Απειλές του 23χρονου προς τη 17χρονη - «Αν παεις στην Αστυνομία, εν να σας κρούσω»

Απίστευτο επεισόδιο εκτυλίχθηκε την Τετάρτη (24/02) σε σχολείο της Λεμεσού ανάμεσα σε 17χρονη και τον πρώην φίλο της.

Φαίνεται πως ο 23χρονος αρνητικός πρωταγωνιστής του επεισοδίου δεν μπορούσε να χωνέψει το γεγονός πως η 17χρονη μαθήτρια τον χώρισε, με αποτέλεσμα να εισέλθει στο σχολείο της και να την κτυπήσει.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τις ιστοσελίδας μας, η μαθήτρια είχε αποφασίσει προ ημερών να τερματίσει την σχέση της με τον 23χρονο, αφού όπως ανέφερε στην κατάθεση της στην Αστυνομία, είχε καταλάβει το ποιόν του.

Ο 23χρονος δεν μπορούσε να χωνέψει το γεγονός της απόρριψης με αποτέλεσμα να ξεκινήσει τις απειλές. Συγκεκριμένα την Κυριακή (21/02) είχε μεταβεί έξω από το σπίτι της 17χρονης και άρχισε να πετά πέτρες στο σπίτι της. Μετά από τρεις ημέρες, πήγε στο σχολείο της 17χρονης την ώρα του διαλείμματος, την βρήκε και άρχισε να την κτυπά στο πρόσωπο.

Η μαθήτρια πανικόβλητη ενημέρωσε τους γονείς της και αμέσως οδηγήθηκαν στην Αστυνομία για καταγγελία. Αφού προέβησαν σε καταγγελία, πατέρας και κόρη ξεκίνησαν για το Νοσοκομείο, καθώς η μαθήτρια έφερε εκδορές στο πρόσωπο της.

Ο νεαρός όμως τους ακολουθούσε στην διαδρομή προς το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού οπού σε κάποια στιγμή τους ανέκοψε το δρόμο με το όχημα του και τους απείλησε πως «αν πατέ στην Αστυνομία θα σας κρούσω».

Η 17χρονη εξετάστηκε από ιατρό του νοσοκομείου, ενώ όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε καταγγελία υπάρχει και από συμμαθήτριά της.

Ο 23χρονος αναζητείτο από το βραδύ της Τετάρτης (24/02) και  συνελήφθηκε στις 8:00 το πρωί της Πέμπτης (25/02) από την Αστυνομία μετά από δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Η υπόθεση έχει καταχωρηθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού και ο 23χρονος έχει τεθεί υπό κράτηση.

Άξιο αναφοράς είναι πως ο 23χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία με υποθέσεις κλοπών, διαρρήξεων, αλλά και ναρκωτικών.

Ιωάννα Μάντζιηπα

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top