Δείτε το πρώτο δώρο για το μωράκι που περιμένει η Μαρκέλλα!

Δείτε το πρώτο δώρο για το μωράκι που περιμένει η Μαρκέλλα!

Απο την ώρα που έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της Μαρκέλλας Μαρίνας Κωνσταντίνου, τα δώρα δεν σταμάτησαν να φτάνουν στο σπίτι της.

Απο τα πιο χαρμόσυνα νέα, η εγκυμοσύνη της Σταρ Κύπρου, Μαρκέλλας, αφού η ίδια απολαμβάνει κάθε στιγμή.

Καθημερινα σχεδόν θα κάνει μια ανάρτηση για την εγκυμοσύνη, αφού είναι κάτι που επιθυμούσε πολύ , μιας και ειναι χρόνια με τον σύντροφο της!

Ενα παιδί ειναι ευλογία και η ίδια ξέρει καλά ότι δεν υπάρχει ιερότερο πράγμα! Για αυτό φροντίζει να υποδεχτεί το παιδί της με τον πιο όμορφο τρόπο και με τα καλύτερα δώρα!

Το πρώτο δώρο μπιμπερό έφτασε σήμερα στα χέρια της, με την Μαρκέλλα να το μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους! 

Δείτε:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE