Τσαβούσογλου: «Ελπίζω φέτος να υπάρξει μόνιμη λύση στο Κυπριακό»

Τσαβούσογλου: «Ελπίζω φέτος να υπάρξει μόνιμη λύση στο Κυπριακό»

Την ευχή αυτή τη χρονιά να υπάρξει μόνιμη λύση στο Κυπριακό, εξέφρασε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, μιλώντας ενώπιον της επιτροπής εξωτερικών της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης.

Ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι οι δύο πλευρές έχουν διανύσει σημαντική απόσταση στις διαπραγματεύσεις αλλά ακόμη υπάρχουν κρίσιμα προβλήματα. Ανάφερε ακόμα ότι στα κατεχόμενα υπάρχει ομοφωνία στο θέμα της λύσης.

"Ελπίζω φέτος να υπάρξει μόνιμη λύση στο Κυπριακό", πρόσθεσε.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μονή Αββακούμ, Ζαβράντωνας, Θανάσης Νικολάου και Γιαννάκη ανάμεσα στις σημαντικότερες δικαστικές υποθέσεις το 2025

Μονή Αββακούμ, Ζαβράντωνας, Θανάσης Νικολάου και Γιαννάκη ανάμεσα στις σημαντικότερες δικαστικές υποθέσεις το 2025

Το 2025 αποτέλεσε μια από τις πιο φορτισμένες χρονιές για τη Δικαιοσύνη στην Κύπρο, με 13 μεγάλες και πολυσύνθετες δικαστικές υποθέσεις να απασχολούν τα κυπριακά δικαστήρια. Υποθέσεις, που άγγιξαν τον πυρήνα του κράτους δικαίου, από θανάτους ανηλίκων και καταγγελίες για βιασμό, μέχρι σκάνδαλα διαφθοράς, σφετερισμούς περιουσιών στα κατεχόμενα, σοβαρά ποινικά εγκλήματα, αλλά και αποφάσεις που δοκίμασαν τις δικαστικές έδρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE