Ευρυδίκη - Μπομπ Κατσιώνης: Θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας;(ΦΩΤΟ)

Ευρυδίκη - Μπομπ Κατσιώνης: Θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας;(ΦΩΤΟ)

Το hot ζευγάρι έκανε την πρώτη του κοινή φωτογράφιση και απάντησε σε καυτά ερωτήματα...

Την πρώτη τους κοινή φωτογράφιση πραγματοποίησαν η Ευρυδίκη και ο σύντροφός της, Μπομπ Κατσιώνης, στο περιοδικό Down Town Κύπρου. Οι δυο τους, που είναι ζευγάρι εδώ και έξι μήνες, μιλούν για τον τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκαν, όλα όσα τους ενώνουν και το ενδεχόμενο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

“Όταν γνωρίζω κάποιον που είναι δώρο από τον θεό και με κάνει να βλέπω ξανά τον κόσμο με «Κόκκινα γυαλιά», σαν και αυτά που αναφέρει στο τραγούδι του ο Σταμάτης Κραουνάκης, δεν θα μπορούσα να του γυρίσω την πλάτη”, είναι μερικά από τα λόγια της Ευρυδίκης για τον αγαπημένο της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE