Αυξήθηκαν σημαντικά οι πωλήσεις πετρελαιοειδών τον Ιανουάριο του 2016

Αυξήθηκαν σημαντικά οι πωλήσεις πετρελαιοειδών τον Ιανουάριο του 2016

Μεγάλη αύξηση 19,8% σημείωσαν τον Ιανουάριο του 2016 οι ολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών, σε σύγκριση με τον Ιανουάριο του 2015, σύμφωνα με τη Στατιστική Υπηρεσία.

Σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα, οι ολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών σημείωσαν τον Ιανουάριο του 2016 αύξηση 1,1%.

Συγκεκριμένα, άνοδος σημειώθηκε στις προμήθειες Πετρελαίου σε πλοία και αεροπλάνα, καθώς και στις πωλήσεις Καθαρού και Ακάθαρτου Πετρελαίου, Βαρέος Μαζούτ και Υγραερίου.

Αντίθετα, μείωση παρατηρήθηκε στις πωλήσεις Βενζίνης, Πετρελαίου Κίνησης, και Ασφάλτου. Τα ολικά αποθέματα πετρελαιοειδών στο τέλος του μήνα σημείωσαν αύξηση 0,4% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Στους διαρκείς δεσμούς και τις κοινές αξίες που συνδέουν την Αγία Έδρα και την Κυπριακή Δημοκρατία αναφέρθηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ', υπογραμμίζοντας την ανεκτίμητη χριστιανική κληρονομιά της Κύπρου και τον ρόλο της ως γέφυρας πολιτισμών. Ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην τελετή ενθρόνισης του νέου Ποντίφικα, μετέφερε τις θερμές ευχές της κυπριακής πολιτείας.