Θρίλερ για δημοφιλές Ελληνικό συγκρότημα! Φήμες ότι διαλύονται – Τι απαντούν οι ίδιοι

Θρίλερ για δημοφιλές Ελληνικό συγκρότημα! Φήμες ότι διαλύονται – Τι απαντούν οι ίδιοι

Ένα απίστευτο σήριαλ εκτυλίσσεται εδώ και μερικές ημέρες, καθώς φήμες θέλουν τους Boys and Noise, το συγκρότημα που δημιουργήθηκε πριν από περίπου τρία χρόνια και έχει κλέψει τις καρδιές των κοριτσιών, να διαλύεται!

Οι φήμες για διάλυση του συγκροτήματος, που προκαλεί το αδιαχώρητο σε κάθε εμφάνισή του, ξεκίνησαν μετά τηνσυμμετοχή του Άρη Μακρή στο μιούζικαλ «Οικογένεια Άνταμς», στο θέατρο «Βέμπο», αλλά και τα covers γνωστών επιτυχιών που «ανέβασαν» στο YouTube τα άλλα δύο μέλη του γκρουπ, ο Τζίμι και ο Βαγγέλης.

Με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook, την Παρασκευή, τα τρία αγόρια ξεκαθάρισαν ότι δεν σταματούν, αλλά θα κάνουν ένα μικρό διάλλειμα, και καλούν θαυμάστριές τους σε ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι, αυτή την Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, στο «Box».

Boys And Noise

«Είμαστε πολύ συγκινημένοι! Η αγάπη σας μας οδήγησε στη κορυφή, το μουσικό μας ταξίδι όμως μας καλεί να δοκιμάσουμε νέες εικόνες, ξεχωριστά πράγματα!», γράφουν οι Boys and Noise και ανανεώνουν το ραντεβού τους με το κοινό στα φετινά μουσικά βραβεία MAD, δηλαδή σε περίπου τέσσερις μήνες από τώρα!

boys-and-noise-2.jpg

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Άλμα» καταγγελιών - Ο Οδυσσέας ανοίγει τον ασκό του Αιόλου - Οι αποκαλύψεις για το Ανώτατο και Προεδρικό

«Άλμα» καταγγελιών - Ο Οδυσσέας ανοίγει τον ασκό του Αιόλου - Οι αποκαλύψεις για το Ανώτατο και Προεδρικό

Πριν καλά-καλά συστήσει το νέο κίνημα ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με αφορμή τις δηλώσεις του στις «ΑΙΧΜΕΣ», ότι στενός συνεργάτης του Προέδρου της Δημοκρατίας, είχε πει σε πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του κ. Μιχαηλίδη, ότι η απόφαση που θα εξέδιδε το Ανώτατο Δικαστήριο, θα ήταν ομόφωνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE