Ο λόγος για έναν 36χρονο άνδρα από τη νότια Κίνα, γνωστό με το ψευδώνυμο Α Yong, ο οποίος είναι πατέρας δύο κοριτσιών ηλικίας 13 και 3 ετών.
Ο άνδρας που ζει με την οικογένεια του σε αγροτική περιοχή κοντά στην πόλη Quanzhou, μάλλον είχε επηρεαστεί βαθιά από τον χλευασμό των κατοίκων του χωριού που δεν είχε αποκτήσει γιο και είχε κάνει μόνο κόρες.
Έτσι λοιπόν, αφού κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, πήρε ένα μαχαίρι κι έκοψε το πέος του! Αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο από την οικογένεια του, η οποία κρατούσε το κομμάτι σε μια τσάντα με πάγο! Ο πατέρας υποβλήθηκε σε επέμβαση, προκειμένου να "σωθεί" το πέος του, με τους γιατρούς να εκτιμούν ότι η αποκατάσταση του θα πάρει περίπου ένα χρόνο.
Στις αγροτικές περιοχές της Κίνας, θεωρείται μεγάλη τιμή να έχει μια οικογένεια ένα γιο, καθώς τα αγόρια συνεχίζουν την παράδοση στην οικογένεια και παραμένουν να φροντίζουν τους γονείς τους, ενώ τα κορίτσια παντρεύονται, πηγαίνουν σε άλλες οικογένειες και φροντίζουν τους γονείς των συζύγων τους.
(Φωτογραφία αρχείου)
Πηγη