LIFESTYLE

H πρώτη έξοδος της Φρόσως μετά το τροχαίο με τον Παντελίδη (ΦΩΤΟ)

H πρώτη έξοδος της Φρόσως μετά το τροχαίο με τον Παντελίδη (ΦΩΤΟ)

Η κοπέλα, η οποία ήταν συνοδηγός στο όχημα, το οποίο οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης και τραυματίστηκε από το τροχαίο είναι καλύτερα. Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι. Πάρα το πένθος της δημοσιεύματα γράφουν ότι έκανε και την πρώτη της βραδινή έξοδο.

Σε κείμενο στο gossip – tv o δημοσιογράφος Νάσος Γουμενίδης γράφει:  Κανείς δεν πήρε χαμπάρι την έξοδό της. Άλλωστε είχαμε γράψει ότι στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση προκειμένου να αποφύγουν συναντήσεις με δημοσιογράφους και φωτογράφους. Αλλά τι να το κάνεις αυτό, όταν υπάρχει το Ίνσταγκράμ; Όταν υπάρχουν φίλες που ανεβάζουν στιγμές από την κοινή ζωή τους μαζί σου;

Η Φρόσω Κυριάκου ποζάρει μαζί με την φίλη της Ιουλία σε έξοδό τους πριν από 22 ώρες. Το ερώτημα βεβαίως που τίθεται είναι αν η φωτογραφία είναι παλιότερη ή όντως τωρινή.

Όπως και να χει η «αδελφότητα»-το σχόλιο κάτω από την φωτογραφία- φρόντισε να κάνει κοινοκτημοσύνη την εικόνα σε χιλιάδες φίλους της. Όπως και να χει ευχόμαστε την Φρόσω περαστικά…

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΔΗΚΟ: Παρωχημένες προεκλογικές νοοτροπίες ή δημοσκοπικός πανικός

ΔΗΚΟ: Παρωχημένες προεκλογικές νοοτροπίες ή δημοσκοπικός πανικός

Όσο πλησιάζουμε στις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου, το προεκλογικό σκηνικό παίρνει φωτιά, με τα κόμματα να επιστρατεύουν όλο το δυναμικό τους για να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Παρά τις δημοσκοπήσεις, όσες είδαν το φως της δημοσιότητας και τα όσα καταγράφονται, τα κόμματα προχωρούν σε δικές τους εσωτερικές δημοσκοπήσεις στις οποίες καταγράφονται οι προθέσεις των ψηφοφόρων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top