Δραματικές ώρες στη Λεμεσό: Άνδρας απειλεί να πέσει στο κενό

Δραματικές ώρες στη Λεμεσό:  Άνδρας απειλεί να πέσει στο κενό

Σε γερανό, ο οποίος χρησιμοποιείται για την ανέγερση κτηρίου στη Λεμεσό ανέβηκε άνδρας, πατέρας δυο παιδιών και απειλεί να πέσει στο κενό.

Διαπραγματευτής, διερμηνέας και μέλη της Αστυνομίας προσπαθούν αυτή την ώρα, μεσημέρι Κυριακής, 28/2 να  πείσουν τον άνδρα να κατέβει από τον γερανό, ο οποίος είναι ύψους 85 μέτρων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για Σύρο, πατέρα δυο παιδιών. Εισήλθε παράνομα στο εργοτάξιο, όπου ανεγείρεται το «Οβάλ» κτήριο, ανέβηκε στο τελευταίο όροφο και κατάφερε να φτάσει στον γερανό. 

Ο άνδρας μέχρι στιγμής δεν συνεργάζεται και φωνάζει «help my children»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE