Χαμός στην κλήρωση για το Καρναβάλι στη Λεμεσό! Βρισιές, απειλές και αποχωρήσεις

Χαμός στην κλήρωση για το Καρναβάλι στη Λεμεσό! Βρισιές, απειλές και αποχωρήσεις

Το «έλα να δεις» έγινε το πρωί στην κλήρωση των ομάδων για το καρναβάλι της Λεμεσού, με το όλο σκηνικό να ξενίζει απίστευτα, τόσο του Δημοτικό Συμβούλιο, όσο και παλιούς καρναβαλιστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφαλίσαμε, οι μεγάλες ομάδες του καρναβαλιού, ενημερώθηκαν ότι θα μπουν στο τέλος της παρέλασης και συγκεκριμένα από τον αριθμό 108 μέχρι και τον αριθμό 132, κάτι που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Οι ομάδες που αποτελούνται από περισσότερους από 500 καρναβαλιστές, αντέδρασαν έντονα και αποχώρησαν από την κλήρωση, με κάποιους από αυτούς σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες να βρίζουν χυδαία την υπεύθυνη των πολιτιστικών του Δήμου Λεμεσού Σκεύη Αντωνιάδου.

Σκέφτονται μάλιστα, να λάβουν μέτρα, ακόμα και με αποχώρηση τους από το Καρναβάλι, καθώς θεωρούν άδικη και χωρίς λογική την απόφαση που πάρθηκε από τους υπευθύνους δίνοντας ραντεβού το βράδυ της Κυριακής (28/2) για άτυπη σύσκεψη, ώστε να αποφασίσουν τι μέτρα θα πάρουν.

Κρίμα πάντως μια γιορτή για την πόλη της Λεμεσού, να ξεκινά τόσο άσχημα, αφού πέραν της διαφωνίας και του «ξενερώματος» από μέρους των Καρναβαλιστών, δεν αποφεύχθηκαν τα έκτροπα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και διαφθορά: Πολιτικές εξαγγελίες Αννίτας, στον ορίζοντα των βουλευτικών εκλογών - Στρατηγική μετατόπισης της ατζέντας

ΔΗΣΥ και διαφθορά: Πολιτικές εξαγγελίες Αννίτας, στον ορίζοντα των βουλευτικών εκλογών - Στρατηγική μετατόπισης της ατζέντας

Με τις βουλευτικές εκλογές να πλησιάζουν, η πολιτική σκηνή ζωντανεύει και τα κόμματα επιχειρούν να επανασυστηθούν στην κοινωνία, μέσα στο πλαίσιο ενός δημόσιου διαλόγου.

BEST OF TOTHEMAONLINE